Agenda

MidWest Radio: The Hi-Stakes

Een podium, de geur van bier, whiskey en dure parfum. Een bezwete dansende menigte wordt opgezweept door vijf jonge mannen die er helemaal voor gaan. Dit zijn The Hi-Stakes, onder leiding van de charismatische italiaanse blues zanger Samuele Ghezzi.

 

Bij deze band kan je eigenlijk niet stil blijven zitten als ze Rhyhtm en Blues geïnspireerde nummers spelen in de stijl van Little Richard en de jonge Ray Charles, maar ook kan je heerlijk wegdromen bij blues ballads a la Percy Mayfield. Ook hebben ze recent ontdekt dat ze zelf ook niet misstaan als componisten. De heren hebben elkaar twee jaar geleden op het Conservatorium van Amsterdam ontmoet, waar ze erachter kwamen dat hun muziek niet per se thuis hoort op een school, maar eerder in het bruisende centrum van Amsterdam, waar je de band vaak kan beluisteren in verschillende Café’s en Nachtclubs.

 

Wij zijn:
Samuele Ghezzi – zang
Gideon Tazelaar – saxofoon
Linus Eppinger – gitaar
Cesar Puente – bas
Yoad Korach – drums

 

Zaterdag 4 december
Showtime: 15:30u
Tickets: €10,-
(alleen online, geen kaartverkoop aan de deur)

 

Vanaf 29 oktober klinkt er weer wekelijks live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singer-Songwriters, van Electronic tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.

 

Coronamaatregelen: In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar flora@inmidwest.nl.

 

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.