Agenda

The Hi-Stakes

Lichtpuntje voor 2021! Door de maatregelen wordt dit concert verplaatst naar een later moment.

 

Een podium, de geur van bier, whiskey en dure parfum. Een bezwete dansende (toen dat nog mogelijk was) menigte wordt opgezweept door vijf jonge mannen die er helemaal voor gaan.
Dit zijn The Hi-Stakes, onder leiding van de charismatische italiaanse blues zanger Samuele Ghezzi.
Bij deze band kan je eigenlijk niet stil blijven zitten als ze Rhyhtm en Blues geïnspireerde nummers spelen in de stijl van Little Richard en de jonge Ray Charles, maar ook kan je heerlijk wegdromen bij blues ballads a la Percy Mayfield. Ook hebben ze recent ontdekt dat ze zelf ook niet misstaan als componisten. De heren hebben elkaar twee jaar geleden op het Conservatorium van Amsterdam ontmoet, waar ze erachter kwamen dat hun muziek niet per see thuis hoort op een school, maar eerder in het bruisende centrum van Amsterdam, waar je de band vaak kan beluisteren in verschillende Café’s en Nachtclubs.
 
Wij zijn:
Samuele Ghezzi – zang
Gideon Tazelaar – saxofoon
Linus Eppinger – gitaar
Cesar Puente – bas
Yoad Korach – drums

 

Donderdag 12 november
19:00 deuren open
20:15 showtime
Tickets: € 15 / 10
Ticketlink
(alleen online, geen kaartverkoop aan de deur)

Muziek. Dat gaat ons door deze tijden heen slepen. En daarom vanaf 23 oktober wekelijks live muziek in MidWest. Van Jazz tot Singersongwriter, van Electronic tot Klassiek van Pop tot Poetry. Een klein en fijn concert op onze gymzaalvloer.

Corona richtlijnen:
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 25 gasten. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand.
Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.