Agenda

Zelf aan de slag: Duurzame Kerstversiering van Gerecycled Plastic

Maak je eigen duurzame kerstversiering van gerecycled plastic!

Woensdag 13 dec kun je je eigen duurzame kerstversiering maken bij het Broeii Recycle Lab. We maken samen kerstballen en figuurtjes, om in je (duurzame) boom te hangen of aan een slinger te doen.

Buurderij de Baarsjes zorgt voor een glaasje glühwein en gezelligheid, mooi moment om gelijk te kijken wat voor duurzame producten ze allemaal hebben!

Datum: Woensdag 13 december
Tijd: van 16:00 tot 19:00 (vrije inloop, aanmelden is niet nodig)
Kosten: Gratis! (Dankzij stadsdeel West ❤️)

Wat gaan we maken?

We maken samen kerstversiering van gerecycled plastic. Platte kerstballen of figuurtjes in vormen die je zelf kiest. Maak er een slinger mee, doe er een haakje door en hang ze in de kerstboom, aan de muur, in een kerststukje of als ketting om je nek tijdens het kerstdiner!

We hebben veel gekleurd plastic afval, ingeleverd door onze recyclelaars uit de buurt. Hiermee maak je zelf kleurcombinaties in leuke vormen. Helemaal klaar voor een Recycle Kerst!

Vorig jaar gingen we ook al aan de slag, voor een sfeerimpressie kun je op onze Instagram kijken: https://www.instagram.com/p/CmWex8mNtIs/

Over Kerstboom van de Toekomst

Dit event is onderdeel van het Kerstboom van de Toekomst project om de kersttraditie in Amsterdam-West te vergroenen. Een initiatief van MidWest, Terrasmus en Broeii, met ondersteuning van Stadsdeel West. Ook te volgen op Instagram!

Over Broeii

Take-away bakjes, shampooflessen, wasmiddelverpakkingen. Wij zijn blij met jouw plastic afval. Zo kunnen we samen aan de slag om nieuwe dingen te maken, door te experimenteren met recyclen en hergebruik. Wil je mee doen, of meer informatie. Meld je dan hier aan. En lees ook meer over de soorten plastic die we kunnen hergebruiken.

Terug naar agenda overzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.