Nieuws

Hoe zit dat nou met de openingstijden van MidWest?

UPDATE
Wij sluiten onze deuren ook weer tijdens onze reguliere openingstijden.
We zijn wel geopend voor onze huurders van de kantoren boven. En voor zakelijke zaalhuur. En iedere vrijdag kun je gewoon je boodschappen van de boer afhalen in onze Buurderij. Op 31 dec en 7 en 8 januari gaat de inzameling van de kerstbomen door.
UPDATE
MidWest is een buurthuis, een werkplaats, een podium, vergaderlocatie en expo plek. Onze kantine is vanwege de recente maatregelen voor reserveringen tot 17u open. Voor lunch, drankjes en hapjes die in Cafe MidWest of bij vergaderingen en bijeenkomsten genuttigd kunnen worden.
Onze culturele en sociale programmering (Buurderij, MidWestRadio, Porteler, Handenarbeid, Films) gaat op een aangepast tijdstip gewoon door. We houden anderhalve meter afstand. Onze gasten zitten op een stoel tijdens een bijeenkomst. We vragen een geldig corona toegangsbewijs.
Voor externe partijen die een bijeenkomst in MidWest organiseren geldt hetzelfde. Tot 17u is de bar in het café geopend voor drankjes en hapjes. De organisator controleert zelf de gasten op een geldig corona toegangsbewijs en is ook zelf verantwoordelijk voor het waarborgen van de anderhalve meter afstand. MidWest faciliteert eventueel op aanvraag.
Als je als huurder en/of organisatie besluit om je boeking voor een bijeenkomst te cancellen vanwege veiligheid etc, dan komen wij daarin te gemoet. Neem daarvoor contact op met werkplek@inmidwest.nl
Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.