Nieuws

Podium MidWest

Na een korte zomerstop valt er weer van alles te zien, beluisteren en ontdekken op ons podium in de gymzaal!

Huiskamerfestival
Dit jaar komt wederom het huiskamerfestival naar de leukste huiskamer van de Baarsjes! Bekijk op donderdag 7 september de drie voorstellingen van kleinkunstenaars Tobias Wenting, Myrte Siebenga en Martijn Kardol.

Comedy Corner
Elke tweede zaterdag van de maand gaan we lachen tijdens de Comedy Corner in MidWest. Een gloednieuwe avond waar opkomende talenten en professionele comedians hun nieuwste grappen uittesten. Deze maand met Sjoerd Janssen, MX Kor Hoebe en muziek van de CoCo Band.  

Amsterdamse Popprijs
Support je favoriete band tijdens de 4e voorronde van de Amsterdamse Popprijs, de bandcompetitie voor Amsterdamse bands in alle stijlen. NEWT, Sterre Weldring, Talks Make Do, Johnny & The Spacemachine, KIND HUMAN en Zilaida krijgen op donderdag 21 september de kans om zich te presenteren en een plek te bemachtigen in de halve finale.

MidWest Radio
Luister op vrijdag 22 september naar poëtische indie folk met een rauw randje van Lizet Aviva en Alexandra Alden tijdens MidWest Radio, onze maandelijkse gymzaal concert serie.

Een blauwe maandag in MidWest
De Niet ZO Late Night Show in een nieuw jasje! Nu op de maandagavond én met een nieuwe naam. Een blauwe maandag in MidWest is een maandelijkse theatersalon over biculturele zaken in het gezellige café van MidWest. Met deze maand Lamyn en Peter Faber.

Benieuwd wat er nog meer te zien en te doen is? Bekijk hier de volledige agenda.

We kunnen niet wachten om je te zien!
x MidWest

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Ik wil MidWest-nieuws!


Email
Voornaam
Achternaam
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets in MidWest.